Blog - Barvatar

The Blog

Amber Foto 2

Interview Amber Fonteyne

Amber ontwierp onze Barvatar mural. Laten we haar wat beter leren kennen!
Prettige Feestdagen (1200 X 800 Px) (1200 X 800 Px) (1600 X 800 Px) (1500 X 800 Px) (1200 X 800 Px) (1)

Koffie voor de blok

Om de studenten te steunen in deze zware tijd, trakteren we ze elke dag op een overheerlijk kopje COSTA koffie!
Bd003105 02d0 4e2b 9e44 1c1c1028cad2

Cadeaubon

Verras je vrienden of familie met een one-of-a-kind-belevenis in Gent.
Untitled (600 X 200 Px) (5)

GEZOCHT: GAMER of iemand die te veel tijd voor een scherm doorbrengt!

Spendeer je talloze uren voor een computerscherm op je werk of misschien juist thuis tijdens het gamen? En ben je op zoek naar iets minder schermtijd en wat meer balans en avontuur in jouw leven? LEES dan zeker verder!
Untitled (600 X 200 Px) (2)

Kerst 2021

We kunnen beginnen dromen over gezellig tafelen met familie en vrienden (al is het in kleinere groepjes), onze grappige kersttruien boven halen en op zoek gaan naar het perfecte cadeau… Kortom, nu mogen we helemaal in Holiday spirit geraken!
Img 2607

3 reasons why

We leven in uitzonderlijk drukke tijden, wanneer bijna alles aanvoelt als een race tegen de klok. Prestatiedruk tijdens je studies, een mailbox die op ontploffen staat, de zoektocht naar de ideale work-life balance en dan hebben we het nog niet gehad over al die verontrustende nieuwsberichten.
Untitled (600 X 200 Px) (facebook Post) (1000 X 750 Px) (1200 X 750 Px)

Nieuwjaarpromo

Lekkere nachos, een heerlijk glas cava en party games aan een feestelijke voordelige prijs.
05.gradient (1)

The Party Game menu

Ontdek ons ruim aanbod fun en party games en beleef momenten om nooit te vergeten. Of kom naar één van onze vele bar events. Een quiz? Een Just Dance battle? Pictionary of Monopoly? Whatever, als't maar plezant is!
09.gradient

The Club Game menu

Bij Barvatar valt er altijd wel wat te beleven. Als lid van de Barvatar club haal je het maximale uit ons aanbod. Ontdek de voordelen.
07.gradient 1 1200x512

Lessenreeks @ the academy

Wist je dat je in ‘The Academy’ van Barvatar ook allerlei leuke lessen kan komen volgen? Zo hebben we vanaf 16 November een fantastische lessenreeks voorzien, speciaal voor ouders die dichter bij de leef- en gamewereld van hun kind willen staan.
Download (13)

ZIJT WIE GE ZIJT!

Dit jaar werkt De Warmste Week van Studio Brussel rond een thema dat ons bij Barvatar nauw aan het hart ligt: ‘Kunnen zijn wie je bent’.
00.gradient (1)

Minecraft halloween actie

Bouw zelf je halloween shoppingcenter en win mooie prijzen.
Brunch

Formule in de kijker Herfst 2021

Zeg nu zelf, wat is er leuker dan na een drukke periode – eindelijk te kunnen uitslapen, gevolgd door heerlijk eten en quality time met je familie?
Halloween Ii

Trick or Treat

Hier zijn 3 dingen die je nog niet wist over Halloween!
C07c2fb8 E45c 60ee F684 D3edaf29b1a0

Student tips

Het nieuwe academiejaar is begonnen en dat wilt zeggen studeren, studeren en nog eens studeren. Maar wist je dat het minstens even belangrijk is om je tussendoor goed te ontspannen?
Lunch Battle

Club Lidmaatschap

Bij Barvatar valt er altijd wel wat te beleven. Als lid van de Barvatar club haal je het maximale uit ons aanbod. Ontdek de voordelen.
Gamers Masterclass at Barvatar

Esports Masterclasses

Onder professionele begeleiding van een topcoach word je in 3x 3u klaargestoomd om jezelf te overtreffen in je favoriete game. Keuze uit League of Legends, FIFA22, Rocket League of CS:GO.
The Club

Word lid & beleef meer…

Join the club! Als lid van de Barvatar community heb je altijd wel iets om handen. Ontmoet de leden tijdens onze community events, neem deel aan onze tornooien en leagues (online & offline), en geniet van tal van voordelen ter plaatse en bij onze partners.
Formules Op Maat

Speel wanneer jij wilt

Kom langs in Barvatar, wanneer het jou past, en ga aan de slag met onze talrijke games op PC of console. Vlug een uurtje gamen tussendoor? Of maak je er een wekelijks uitstapje van? Voor ieders noden is er een formule op maat. Betaal per uur, neem een dag- of maandpas, of schakel over op een clubabonnement voor de beste voordelen.
Top Pc's

Het beste van het beste…

De Barvatar clubruimte heeft veel te bieden: Club PC's een Training Room en een Broadcast Studio. Ontdek hier de tech specs van onze set-up.
Lunch Battle

Lunch Battle

Spreek af met je collega's of vrienden voor een Lunch Battle bij Barvatar: 45 minuten puur ontspannen, en dan: back to work!
07.gradient (11)

Maandpas

Met je maandpas kan je elke dag opnieuw je PC reserveren en ga je aan de slag met je favoriete games.
Training Room

Dagpas

Haal het maximale uit een regenachtige dag en claim je PC!
05.gradient 6 2

Booth & Bottles

Beleef met je vrienden de tijd van je leven met heerlijke nachos, je favoriete drank & de tofste party games!
Gamers Masterclass at Barvatar

Training Room

Onze Training Room biedt je de best mogelijke condities om in opperste concentratie je training, match of vriendschappelijke gaming night te houden. Met onze Premium PC's, airconditioning en broadcast camera's is de ervaring compleet.
Best Tech

Boek een PC

Zin om even een spelletje te spelen tussendoor? Ingeving van het moment? Need a break? Wandel binnen, pak je PC en doe je ding!
01.gradient (6)

Cocktails & Controllers

Cocktails, vrienden & party games: dé ingrediënten voor een avondje uit bij Barvatar. Fun gegarandeerd!
03.gradient 1 2

Brunchtime, Playtime!

Begin de dag met een heerlijke brunch bij Barvatar. Fruit, koffiekoeken, pizza & games, wat wil een mens nog meer?
07.gradient (14)

Barvatelli Pack

Games & pizza: it's a match made in heaven... Kies een pizza, neem er een drankje bij en spelen maar!
Just Playing

Just Playing

Geniet van een frisdrank, biertje of wijntje naar keuze tijdens 90 min console gaming
Breakfast

Familiebrunch op zondag

Kom op zondagochtend brunchen bij Barvatar: lekkere snacks, heerlijke drankjes en de leukste party-games voor het hele gezin.
Barvatar Bar Gent 1

Barvatar socials

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste acties, trends, wedstrijden en meer!
Peace Pop

Strike your peace pose!

Ken jij de nieuwe @Ben&Jerry's_be Peace Pop al? Win een Ben & Jerry's verwenmoment voor 5 personen @barvatar! Strike your peace pose voor onze gevel, neem een selfie en post deze met #barvatar & #peacepop op insta of twitter!
Banner Site Pdf (1)

Gent krijgt hotspot voor esports fans!

Naar het voorbeeld van gelijkaardige succesverhalen in het buitenland, opent in september in Shopping Gent Zuid een hotspot rond gamers lifestyle & esports: Barvatar.
03.gradient 3 2

Teambuildings

Kom met je team naar Barvatar voor een unieke teambuilding ervaring. Aan de hand van meerdere games ontdek je elkaars sterktes en zwaktes, leer je collega's eens op een andere manier kennen, en zie je ongelooflijk leuke reacties en persoonlijke eigenschappen uitvergroot worden. Dankzij onze high-tech uitgeruste locatie kan u dit perfect koppelen aan een interne bedrijfspresentatie of training sessie. Ons ruim assortiment aan dranken & snacks zorgt ervoor dat je ook op culinair vlak niets tekort komt. Interesse? Neem contact op via hello@barvatar.com
05.gradient 6 2

Afterwork Leagues

Zet samen met de collega's het weekend in. Reserveer je company corner, bepaal je drankbudget, en bestel je snacks. Neem deel aan de Afterwork League met andere bedrijven uit de regio, en laat je verrassen door de geestige games. Is jouw collega een talent in Rocket League, FIFA of Brawlhalla? We ontdekken het samen!
Kinderen en Tieners

Kinderen & Tieners

We duiken in een aantal populaire titels en gaan aan de slag met de mogelijkheden van deze spellen. Onder begeleiding van onze professionele trainers leren uw kinderen al spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan. Het ideale alternatief voor de muziekacademy of sportclub.
07.gradient (1)

Ouders

Tal van ouders vragen zich af hoe om te gaan met het gebruik van video games voor hun kinderen. In een lessenreeks rond games, esports en influencers scheppen onze specialisten duidelijkheid over de gevaren en meerwaarde van video games in de ontwikkeling van uw kind.
Professionelen

Professionelen

Maandelijks nodigen we sprekers uit de Esports industrie uit voor een groep van professionelen. Aan de hand van concrete cases leggen ze uit hoe je als bedrijf kan inzetten op esports en hoe esports kan bijdragen in jouw marketingmix om een betere connectie te maken met Generation Z & Millennials.
Barvatar Become A Superstar

Party Games, Anytime!

Ontdek ons ruim aanbod fun en party games en beleef momenten om nooit te vergeten. Of kom naar één van onze vele bar events. Een quiz? Een Just Dance battle? Pictionary of Monopoly? Whatever, als't maar plezant is!
07.gradient (3)

City Game & Diner

Ontdek Gent via onze partners in de vorm van een urban escape game, city game of rondleiding op maat. Schuif aan tafel bij Barvatar voor de lunch of diner, en sluit af met een leuke gamesessie onder de collega's. Interesse? Neem contact op via hello@barvatar.com
Influencers

Influencers

De wereld van influencer marketing wordt steeds professioneler. Het volstaat niet meer een social account te hebben en aan de slag te gaan. Onze gastsprekers helpen je op weg om professioneel aan de slag te gaan als influencer.
Gamers & esporters

Gamers & Esporters

Tactiek, focus, teamwork, strategie, ... Of je nu beginner of ervaren gamer bent, je kan bij ons terecht voor lessen om je skills naar een hoger niveau te trekken. Individueel of in team.
Afterwork Fridays

Afterwork Fridays

Napraten met de collega's, of die frustraties de vrije loop laten... Dat doe je in Barvatar, met een hapje en een drankje. Elke tweede vrijdag van de maand zetten we het weekend stevig in met een dosis drinks, bites & games! Neem deel aan de Afterwork League en kroon jezelf tot de winnaar van het werk!
Scholen

Scholen

Games worden meer en meer ingezet als educatieve tools in het onderwijs. Samen met Fluxlab bieden we programma's op maat, in lijn met de eindtermen, om scholengroepen te ontvangen voor een unieke en leerrijke ontdekkingstocht.
03.gradient (2)

Student Thursdays

Ook studenten dienen eens stoom af te laten... Kom langs op onze student nights, go loco op onze party games of neem deel aan onze challenges op groot scherm en toon je vrienden wie de beste is!
01.gradient (1)

Esports Showdown Sessions

Tijdens onze maandelijkse Esports Showdown Sessions komen marketeers samen om te luisteren naar een succesverhaal uit de Belgische Esports scene. Een agency en brand presenteren hun gezamenlijke campagne en verklaren waarom dit een schot in de roos was. Tijdens de Q&A wordt duidelijk hoe ook jouw bedrijf kan inzetten op esports. Aansluitend is er bartime met een hapje en een drankje, om de netwerkmicrobe z'n gang te laten gaan. Elke maand is er ook de mogelijkheid om een nieuwe game te ontdekken.
02.gradient (4)

Esports Lunch Talks

Tijdens onze maandelijkse Esports Lunch Talks komen marketeers samen om te ontdekken hoe esports kan bijdragen in hun marketing mix. Specialisten uit de Belgische esports scene lichten het landschap toe, de technologieën, de trends en de mogelijkheden. Use cases en Q&A's zorgen dat je meteen aan de slag kan met de esports strategie binnen jouw bedrijf.
08.gradient (4)

Locatiehuur

Houd jouw meeting, bedrijfspresentatie, video-opname, productlancering of personeelsfeest in Barvatar. Onze locatie is volledig uitgerust om u op technologisch en culinair vlak te verwennen, en ons team weet als geen ander hoe uw gasten een unieke beleving te bezorgen. Interesse? Neem contact op via hello@barvatar.com

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Barvatar nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Bar Menu

U kan hier de volledige menukaart terugvinden van Barvatar Gent.
Img 3181

Allergenenlijst

U kan hier de volledige allergenenlijst terugvinden van Barvatar Gent.
Img 2607

Openingsuren Barvatar

Bij Barvatar valt er altijd wel wat te beleven. Als lid van de Barvatar club haal je het maximale uit ons aanbod. Ontdek hier wanneer wij open zijn.

Wat je moet weten

Openingsuren

Maandag:    Gesloten
Dinsdag:    Gesloten
Woensdag:    Gesloten
Donderdag: 17:00 - 24:00
Vrijdag: 17:00 - 24:00
Zaterdag: 10:00 - 24:00
Zondag: 10:00 - 24:00

Activiteiten

Student Night - Elke donderdag

Barvatar Afterwork - Elke tweede vrijdag van de maand

Family Brunch - Elke zondagvoormiddag

Check onze kalender voor meer activiteiten, waaronder competities, community events & opleidingen.

Locatie

Shopping Gent Zuid
Woodrow Wilsonplein
9000 Gent

Op wandelafstand van het stadscentrum, nabij het openbaar vervoer & parking voor wagen & fiets... what's your excuse?

Laat van je horen

We horen graag van jou!
Contacteer ons met jouw suggesties en vragen.

Barvatar Google Maps