Lifestyle.
Games.
Esports.

Naar het voorbeeld van gelijkaardigesuccesverhalen in het buitenland, opent in het najaar van 2021 in Shopping Gent Zuid een hotspot rond gamers lifestyle & esports: Barvatar. 
Barvatar biedt een unieke beleving waar hospitality, sociale interactie en technologie hand in hand gaan.

Een initiatief van 3 Gentse ambitieuze ondernemers, met een berg ervaring in live experience, hospitality & esports op zak!
Samen met een gedreven team zorgen zij voor een unieke vrijetijdsbeleving, een verfrissend aanbod voor gamers, en een professionele ondersteuning voor opkomende talenten.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN DIT SUCCESVERHAAL?

ONZE MISSIE

Barvatar wil een ongeziene ervaring bieden waarin video games mensen samenbrengt en een leuke tijd bezorgt.
In een ontspannen, toegankelijke en uitnodigende omgeving, verwelkomen we iedereen die open staat voor een ‘moment of joy’.
Barvatar combineert het plezier van eten, drinken & games met een ongezien aanbod van fun, events, competities en opleidingen.

Daarnaast is Barvatar ook de go-to place voor iedere zichzelf respecterende gamer en esports fan. Talentontwikkeling en speelkansen bieden staat centraal in onze ambitie om in België esports een plek te geven in de maatschappij.

Eat & Drink - Come & Play

ONZE WAARDEN

Barvatar Lets Play Icon

Let’s Play! Together we can win, let’s win together!

Het Barvatar team engageert zich om iedere bezoeker een unieke beleving te bieden. Of je nu achter de controller kruipt of niet: zolang je maar een leuke tijd beleeft. 

Als open huis is het evident dat Barvatar jou centraal stelt. Een plek waar je terecht kan voor een hapje, drankje, wat rond te hangen, games te ontdekken of mensen te ontmoeten.
We verwelkomen je als individu of als groep, maar nooit alleen!

Barvatar Were On Top Of Things

We’re on top of things

Barvatar blijft zich aanpassen aan de nieuwste trends en blijft innoveren. Onze gasten en partners zijn betrokken in ons verhaal en we doen al het mogelijke om hun noden in te lossen. Een voedingsallergie? Een suggestie voor een nieuw gerecht of nieuwe game? Een nieuwe trend? Een community event?
We staan er voor open!

Barvatar Work Hard Icon

Work hard - stay humble

Barvatar wil op een niet opdringerige manier de fun-factor van games zo toegankelijk mogelijk maken. Zonder afbreuk te doen aan de sterktes van de bestaande game communities. Onze aanpak en boodschap is zo breed als mogelijk, maar altijd met de juiste twist.

We zien onszelf niet als dé specialisten maar als de facilitator. We werken samen met toppers uit de game & esports wereld om een divers en compleet aanbod te brengen. We zetten ons dagdagelijks in om onze bezoekers de best mogelijke inzichten en meerwaarde te bieden.

Wat je moet weten

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 01:00
Vrijdag: 17:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 23:00

Activiteiten

Student Night - Elke donderdag

Barvatar Afterwork - Elke tweede vrijdag van de maand

Family Brunch - Elke zondagvoormiddag

Check onze kalender voor meer activiteiten, waaronder competities, community events & opleidingen.

Locatie

Shopping Gent Zuid
Woodrow Wilsonplein
9000 Gent

Op wandelafstand van het stadscentrum, nabij het openbaar vervoer & parking voor wagen & fiets... what's your excuse?

Laat van je horen

We horen graag van jou!
Contacteer ons met jouw suggesties en vragen.

Barvatar Google Maps