OPENING
HERFST
2021

Bij Barvatar brengen we alle kennis rond games & esports samen, en bieden we opleidingen en infosessies voor gamers, esporters, kinderen, ouders, scholen & bedrijven.

Hou onze kalender in de gaten en schrijf je in op onze Academy Newsletter om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Kinderen en Tieners

Kinderen & Tieners

We duiken in een aantal populaire titels en gaan aan de slag met de mogelijkheden van deze spellen. Onder begeleiding van onze professionele trainers leren uw kinderen al spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan. Het ideale alternatief voor de muziekacademy of sportclub.
07.gradient (1)

Ouders

Tal van ouders vragen zich af hoe om te gaan met het gebruik van video games voor hun kinderen. In een lessenreeks rond games, esports en influencers scheppen onze specialisten duidelijkheid over de gevaren en meerwaarde van video games in de ontwikkeling van uw kind.
Professionelen

Professionelen

Maandelijks nodigen we sprekers uit de Esports industrie uit voor een groep van professionelen. Aan de hand van concrete cases leggen ze uit hoe je als bedrijf kan inzetten op esports en hoe esports kan bijdragen in jouw marketingmix om een betere connectie te maken met Generation Z & Millennials.
Influencers

Influencers

De wereld van influencer marketing wordt steeds professioneler. Het volstaat niet meer een social account te hebben en aan de slag te gaan. Onze gastsprekers helpen je op weg om professioneel aan de slag te gaan als influencer.
Gamers & esporters

Gamers & Esporters

Tactiek, focus, teamwork, strategie, ... Of je nu beginner of ervaren gamer bent, je kan bij ons terecht voor lessen om je skills naar een hoger niveau te trekken. Individueel of in team.
Scholen

Scholen

Games worden meer en meer ingezet als educatieve tools in het onderwijs. Samen met Fluxlab bieden we programma's op maat, in lijn met de eindtermen, om scholengroepen te ontvangen voor een unieke en leerrijke ontdekkingstocht.
IN SAMENWERKING MET
Fluxlab & Multiplay Banner

Een greep uit het aanbod

Roblox Lessenreeks

Roblox Lessenreeks

Roblox is zoveel meer dan een virtueel schoolplein voor kinderen. In deze lessenreeks leren kinderen de basis van deze game, waarna er dieper ingezoomd wordt op de mogelijkheden tot programmeren en ontwikkeling van vaardigheden. De lessen worden gegeven op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.

Info over inschrijvingen, data & tarieven volgt.

Minecraft Lessenreeks

Minecraft Lessenreeks

Op een speelse wijze leren kinderen van jongs af aan programmeren in de wereld van hun dromen, in Minecraft. Ze verkennen hun creativiteit en bouwen grootse constructies. Kinderen zijn de programmeurs van de toekomst. Met de nodige begeleiding leren ze stap voor stap de game ontdekken en de vaardigheden ontwikkelen die hen nog ver zullen brengen. De lessen gaan door op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.

Info over inschrijvingen, data & tarieven volgt.

Influencers Masterclass

Influencers Masterclass

In deze vijfdelige lessenreeks leer je van specialisten uit het vak over influencer marketing , de trends en de ethische gedragscode voor influencers. Je leert je creativiteit te stimuleren, hoe je met je community om gaat, hoe je content maakt en hoe je jouw beelden bewerkt. Na deze lessenreeks heb je alle inzichten om je influencer-carrière een extra boost te geven, of van start te gaan met je eerste posts. De lessen worden gegeven op dinsdagavond.

INFO OVER INSCHRIJVINGEN, DATA & TARIEVEN VOLGT.

Games 101

Games 101

Games 101 dompelt ouders in vijf avonden onder in de wereld van video games. Je krijgt inzage in de leefwereld van "Generation Digital", hun communities en hun interesses. We gaan dieper in op game verslavingen en cyberpesten, maar ook over de educatieve waarde van games en de vaardigheden die ontwikkeld worden tijdens het gamen. De lessen worden gegeven op maandagavond.

INFO OVER INSCHRIJVINGEN, DATA & TARIEVEN VOLGT.

Esports Lunch talks

Esports Lunch Talks

Tijdens onze maandelijkse Esports Lunch Talks komen marketeers samen om te ontdekken hoe esports kan bijdragen in hun marketing mix. Specialisten uit de Belgische esports scene lichten het landschap toe, de technologieën, de trends en de mogelijkheden. Use cases en Q&A's zorgen dat je meteen aan de slag kan met de esports strategie binnen jouw bedrijf. De sessies gaan maandelijks door op vrijdag tussen 12:00 en 13:00.

INFO OVER INSCHRIJVINGEN, DATA & TARIEVEN VOLGT.

Barvater Partner Multiplay
Barvatar Partner Fluxlab
Barvater Partner Speel Het Slim
Barvater Partner Flega

Wat je moet weten

Openingsuren

Opening herfst 2021

Maandag: 10u - 23u
Dinsdag: 10u - 23u
Woensdag: 10u - 23u
Donderdag: 10u - 01u
Vrijdag: 10u - 01u
Zaterdag: 10u - 01u
Zondag: 10u - 23u

Activiteiten

Ontdek onze community events, tornooien, competities, opleidingen en andere activiteiten op onze kalender.

Houd ook zeker onze social media kanalen in de gaten.

Locatie

Shopping Gent Zuid
Woodrow Wilsonplein
9000 Gent

Op wandelafstand van het stadscentrum, nabij het openbaar vervoer & parking voor wagen & fiets... what's your excuse?

Laat van je horen

We horen graag van jou!
Contacteer ons met jouw suggesties en vragen.

Barvatar Google Maps