The Academy - Barvatar

PLAY & LEARN!

Bij Barvatar brengen we alle kennis rond games & esports samen, en bieden we opleidingen en infosessies voor gamers, esporters, kinderen, ouders, scholen & bedrijven.

Hou onze kalender in de gaten en schrijf je in op onze Academy Newsletter om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Kinderen en Tieners

Kinderen & Tieners

We duiken in een aantal populaire titels en gaan aan de slag met de mogelijkheden van deze spellen. Onder begeleiding van onze professionele trainers leren uw kinderen al spelenderwijs nieuwe vaardigheden aan. Het ideale alternatief voor de muziekacademy of sportclub.
07.gradient (1)

Ouders

Tal van ouders vragen zich af hoe om te gaan met het gebruik van video games voor hun kinderen. In een lessenreeks rond games, esports en influencers scheppen onze specialisten duidelijkheid over de gevaren en meerwaarde van video games in de ontwikkeling van uw kind.
Professionelen

Professionelen

Maandelijks nodigen we sprekers uit de Esports industrie uit voor een groep van professionelen. Aan de hand van concrete cases leggen ze uit hoe je als bedrijf kan inzetten op esports en hoe esports kan bijdragen in jouw marketingmix om een betere connectie te maken met Generation Z & Millennials.
Influencers

Influencers

De wereld van influencer marketing wordt steeds professioneler. Het volstaat niet meer een social account te hebben en aan de slag te gaan. Onze gastsprekers helpen je op weg om professioneel aan de slag te gaan als influencer.
Gamers & esporters

Gamers & Esporters

Tactiek, focus, teamwork, strategie, ... Of je nu beginner of ervaren gamer bent, je kan bij ons terecht voor lessen om je skills naar een hoger niveau te trekken. Individueel of in team.
Scholen

Scholen

Games worden meer en meer ingezet als educatieve tools in het onderwijs. Samen met Fluxlab bieden we programma's op maat, in lijn met de eindtermen, om scholengroepen te ontvangen voor een unieke en leerrijke ontdekkingstocht.
IN SAMENWERKING MET
Fluxlab & Multiplay Banner

Aankomende lessenreeksen

Recurring

Talent Academy: Sport

Voor 12-16 jarigen.
Al spelenderwijs ontdekken de deelnemers verschillende sporten, en de achterliggende tactieken en strategieën. Waarden zoals sportsmanship & team tactics staan voorop.

Schrijf je in
Recurring

Talent Academy: Avontuur

Voor 12-16 jarigen.
Ontdek jouw avontuurlijke kant in de wondere wereld van videogames. Leer omgaan met tegenslagen & uitdagingen. Al spelenderwijs leren de deelnemers tal van vaardigheden aan die in het dagelijkse leven, of de latere werkomgeving, een meerwaarde betekenen.

Schrijf je in
Recurring

Talent Academy: Creativiteit

Voor 12-16 jarigen.
Videogames stimuleren de creativiteit! We gaan aan de slag met Minecraft, Roblox, Mario Maker en andere titels om al spelenderwijs creativiteit te stimuleren bij de deelnemers.

Schrijf je in
Barvater Partner Multiplay
Barvatar Partner Fluxlab
Barvater Partner Speel Het Slim
Barvater Partner Flega

Wat je moet weten

Openingsuren

Maandag: 10u - 23u
Dinsdag: 10u - 23u
Woensdag: 10u - 23u
Donderdag: 10u - 01u
Vrijdag: 10u - 01u
Zaterdag: 10u - 01u
Zondag: 10u - 23u

Activiteiten

Student Night - Elke donderdag

Barvatar Afterwork - Elke tweede vrijdag van de maand

Family Brunch - Elke zondagvoormiddag

Check onze kalender voor meer activiteiten, waaronder competities, community events & opleidingen.

Locatie

Shopping Gent Zuid
Woodrow Wilsonplein
9000 Gent

Op wandelafstand van het stadscentrum, nabij het openbaar vervoer & parking voor wagen & fiets... what's your excuse?

Laat van je horen

We horen graag van jou!
Contacteer ons met jouw suggesties en vragen.

Barvatar Google Maps